Woensdag: vogels en religie

De ochtend was bedoeld voor wat meer natuur: een wandeling door het park en vervolgens naar een vogeltuin. Door de lokale weersomstandigheden is het hier goed mogelijk om grote kooien te maken met netten waarbinnen de vogels vrij kunnen vliegen. 20150121 - Vogelpark
Maar de Maleisiers hebben goed door, dat je daar geen publiek mee trekt dus er waren ook allerlei attracties aangeboden worden, waaronder een heuse vogelshow met papagaaien die kunnen tellen en zo.20150121 - VogelshowBij de parkeerplaats was een schat verstopt die we hebben kunnen vinden. De volgende schat lag bij het Nationaal Monoment en aangezien er geen openbaar vervoer naar gaat hebben we dat stuk gelopen. De schat werd vanzelfsprekend ook hier gevonden.

Op de terugweg kwamen we langs de Nationale Moskee en die zag er zo indrukwekkend uit dat we er wel eens rond wilden kijken. Vanzelfsprekend moesten de dames weer in aangepaste kledij.20150121 - Nationale MoskeeNa al die religie op naar de chinese wijk, het zou immers gaan regenen en daar zou je droog kunnen rondwandelen. 20150121 - ChinatownNa een paar “straatjes” heen en weer gelopen te hebben streken we neer bij de Swiss Inn, voor zover we konden zien de enige die bier serveerde. Daar nog een tijdje rustig gezeten en gekeken naar alles wat voorbij kwam en toen rustig teruggegaan naar het hotel.