Weekeinde 18-19 oktober

Zaterdag bij de overtocht was het prima weer, zij het wat winderig en dat speelde Carla parten tijdens de bootreis. Geen verdere ongemakken. Natuurlijk waren we te vroeg bij de boot maar in Calais konden we gemakkelijk een plekje voor koffie vinden. Van Dover via de kust naar de kampeerplaats gereden. Ook dat ging voorspoedig en al snel was alles ingericht. Het weer was zo mooi dat we besloten via een korte wandeling – met wat schatten – naar de pub, the Two Sawyers, te gaan voor een drankje en een hapje.

DSC000014

De volgende dag zou nat beginnen en dat was ook zo. ’s Middags werd het goed weer en hebben we een wandeling in de buurt gemaakt. Onderweg kwamen we leuke kerkjes tegen zoals degene hierboven. Daarna verder op weg naar Fairlight, aan de kust. Tussen Fairlight Wood waar de kampeerplaats is en de plaats Fairlight aan de kust ligt een lagergelegen gebied waar wat stroompjes doorheen gaan en waar veel weidegebied is. Daar wandelden we dus doorheen. Uiteindelijk kwamen we bij de kust maar die is daar hoog dus het zicht erop is beperkt van bovenaf, zie onderstaande foto.

DSC000023Teruglopend kwamen we langs een pub, the Cove, die de klassieke “sunday roast” serveerde. Daar hebben we van genomen en het viel niet tegen! Daarna weer terug naar de kampeerplaats, maar niet voordat we langs de kerk van Pett waren gegaan, zie onder.

DSC000041Vanzelfsprekend daarna weer even naar de pub en toen terug op de kampeerplaats.