Landsborough

Vandaag eens rustig begonnen. Eerst wat boekhouding bijgewerkt zodat de rest van de vakantie zonder problemen kan worden afgemaakt. Toen op pad naar Landsborough. De weg leidt door tal van natuurparken hoewel daar vanaf de snelweg niet zo veel van is te zien. Je krijgt het idee dat temeer je in de omgeving van Brisbane komt grote delen natuur tot park zijn uitgeroepen om maar bewaard te blijven.

Niettemin is de route best aardig. Tot onze verrassing kwamen we vrij snel op een goed onderhouden Motorway 1 waar we wel 110 km/h mochten en konden rijden. We hebben daar eerder maar een klein stukje van gehad maar dit stuk eindigt waarschijnlijk bij Brisbane zelf. De meeste wegen die we tot nu toe hadden mocht je niet meer dan 100 km/h en bij elk gehucht terug naar 60 km/h of soms zelfs 40 km/h.

Dit deel van de reis ging dus wel veel sneller dan gedacht. We waren dan ook redelijk vroeg op de camping die we hadden uitgezocht en er bleek nog plaats te zijn ook! Na de lunch de was maar weer eens gedaan en toen even het stadje in voor een biertje. Morgen een wandeling in het Dularcha natuurpark.

 

2 gedachten over “Landsborough”

    1. Ja David, dat was een overweging maar we hebben anders gekozen. Als je daar gewoond hebt zul je je echt wel afvragen wat je in Nederland zoekt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *