Melbourne: familiebezoek in Heidelberg, Victoria

Laatste dag in Australie. Morgen gaan we beginnen aan de lange reis terug naar Nederland. Het was een schitterende ochtend dus we besloten tijdens het ontbijt om een wandeling te maken door de koninklijke botanische tuin van Melbourne.

De tuin is redelijk klassiek ingericht en laat binnen- en buitenlandse bomen en planten zien. Het bleef mooi weer dus we zijn door de Victoria tuin en de Koningstuin gelopen naar het centrum. Daar een eenvoudige lunch genomen en toen terug gelopen. De lucht begon wat te betrekken.

In de namiddag zijn we vanuit het motel naar het huis van mijn tante Paula gelopen. We waren iets te vroeg dus we konden meehelpen met het inrichten van de kamer voor het bezoek dat ze verwachtte. Mijn nicht Elizabeth is de dag er op jarig en dat zou ze ook vieren. Langzamerhand kwam de familie binnen en we hebben een gezellige avond gehad met de (klein)kinderen van Paula. Prima met iedereen kunnen praten over hoe onze opvoedingen parallel en toch grotendeels gescheiden verliepen. Veel foto’s daarbij bekeken die weer nieuwe herinneringen opriepen. Het was heel gezellig.

4 gedachten over “Melbourne: familiebezoek in Heidelberg, Victoria”

  1. Hoi Ger, heb genoten van je reisverslag. Zoveel bekende plaatsen, voelde me weer even “thuis”. Heerlijk voor je dat je een mooie reis gecombineerd met bezoek aan je familie hebt kunnen combineren. Zou best een keer meer foto’s willen zien van je reis. Groet, David

  2. Eega denkt over een maand ongeveer de foto’s georganiseerd te hebben. Daarna zouden we een keer een ouderwetse diashow kunnen organiseren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *