De Boskant bij Maastricht

Vanochtend rustig aan de kampeerauto ingepakt – in de hoop geen essentiele zaken te vergeten – en na de buren ingelicht te hebben op stap gegaan. Het meeste ligt overigens al in de kampeerauto, het ging alleen om extra kleren en dat soort dingen.

De eerste halte was in Steensel waar we lang geleden eens een speurtocht probeerden maar die toen fout liep. Toen was het februari en behoorlijk koud. Nu is het augustus en behoorlijk warm. Dat hielp niet en we hadden het idee dat de uitzetter in de tussentijd alles wat we kenden had veranderd. Niettemin, het was een aardige wandeling door velden en bossen en we zullen nog wel een keer terugkomen om deze echt af te maken. Het zal toch lukken een keer?

Na de wandeltocht doorgereden naar de Boskant, een kampeerplek net boven Maastricht. Het ligt bij Geulle, praktisch aan de Maas. Het is een aardige kampeerplaats met veel schaduwplekjes en dat mag met deze temperaturen wel. Extra luxe: we kunnen vanavond eten in het restaurant hier! Het kan al niet meer stuk!

2 gedachten over “De Boskant bij Maastricht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *