5 gedachten over “De dag na de operatie”

 1. Ha Ger,

  Fijn tempo. Hopen dat het volledige herstel in datzelfde tempo gaat. Nog 1 nachtje ziekenhuisslaap lukt vast met het vooruitzicht morgen al weer thuis te zijn.
  Beterschap.

  Groetjes,
  Lia

 2. Foei Ger, nota bene in het ziekenhuis overdadig met zout en suiker (honing). Terwijl in de krant heeft gestaan dat we nog steeds teveel zout en suiker gebruiken. Misschien is de krant toch niet goed tot je doorgedrongen na de operatie? Kan ik snappen. Verder is gelukkig alles goed gegaan zoals kan opmaken uit je blog. Laten we hopen op blijvend resultaat!

  1. Laat me even duidelijker zijn. In het ziekenhuis wordt je bijna verplicht om veel water te drinken. Bovendien kreeg ik een tijd extra vocht toegediend. Probleem is dan dat het zoutgehalte en ook wel het suikergehalte onverhoeds veel lager is dan verwacht. Met name om dat zoutgehalte gaan ze dan mekken, maar je lijf is helemaal niet gewend aan die grote hoeveelheden water. Om dat op te vangen heb ik geleerd om in het ziekenhuis extra zout te nemen. Om van het gezeur af te zijn, om zo maar te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *