Terug

De weersverwachting voor begin van de volgende week was uitermate slecht. We besloten rustig terug te rijden. De vrijdag was nog mooi, dus we kozen een toeristische route door Zuid-Noorwegen naar Kristiansand.

Er gaan twee boten naar Hirtshals, we namen de goedkoopste en langzaamste eenvoudigweg omdat dat de eerste was die zou vertrekken …

We kwamen rond half acht ’s avonds aan land en reden nog een stukje door naar Hjørring , een kilometer of 15 onder Hirtshals in Denemarken. Die nacht regende het best fors maar ’s ochtends was het tegen de verwachting in toch droog. De grasmat was aardig doorweekt maar zonder al te veel problemen konden we wegrijden.

De zaterdag was het erg druk op de weg, met name rond de grote steden waar ook al wegwerkzaamheden waren. Tegen zeven uur ’s avonds kwamen we op een camping in Dötlingen, een einde voorbij Bremen. Daar was het inmiddels weer redelijk weer.

De zondagochtend was het heerlijk rustig op de weg en het weer was ook nog aardig. Dat zal de komende dagen wel anders worden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *